Doop

Aanmelden

Aan de doopviering gaan twee voorbereidingsbijeenkomsten vooraf. De eerste is een gezamenlijke voorbereiding samen met andere doopouders, die in principe op de eerste dinsdag van de maand van 20.00 uur tot 22.00 uur wordt gehouden, meestal op het parochiesecretariaat. Daarna wordt een afspraak gemaakt met de bedienaar van de doop om de doopviering voor te bereiden en aan te passen aan uw persoonlijke situatie. De doopvieringen worden volgens een vast schema over de parochiekernen binnen het samenwerkingsverband van Jeruzalemparochie, Ulvenhout en Bavel verdeeld. In overleg is ook het mogelijk om uw kind te laten dopen tijdens een ‘gewone’ viering of tijdens de paaswake.

Voor aanmelding en informatie voor de doopvoorbereiding voor Bavel, Galder, Strijbeek en Ulvenhout kunt u op maandagochtend contact opnemen met parochiesecretariaat Bavel 0161-431204 of via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..