Tienerbijeenkomsten

De Laurentiuskerk in Ulvenhout organiseert al bijna 7 jaar tienerbijeenkomsten die ongeveer één keer in de zes weken plaats vinden.

Door middel van leuke, originele activiteiten willen wij de tieners in en rond Ulvenhout bij de kerk betrekken. Onze belangrijkste missie is het samen zijn en plezier maken.

Ook voor de komende maanden staan er weer verrassende activiteiten op het programma.

Wat???.... Dat houden we nog even geheim!

Om je een indruk te geven wat we o.a. al hebben gedaan:

• Abseilen
  • Zumba
  • Graffiti spuiten
  • Taarten bakken
  • Boogschieten
  • Sumo worstelen

Wij proberen zoveel mogelijk in te spelen op de wensen van de jongeren.
Ook vrienden en vriendinnen, vanaf groep 8, zijn welkom, zo ontstaan er elke bijeenkomst weer nieuwe vriendschappen.

Ook een kijkje nemen bij de tienerbijeenkomsten? Stuur dan een mailtje naar Marka van Twist, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Bellen mag natuurlijk ook, 076 - 5659515.

De volgende bijeenkomsten vinden plaats op:

• zaterdag 15 oktober 2016
  • Zaterdag 26 november 2016
  • Zaterdag 14 januari 2017
  • Zaterdag 11 maart 2017
  • Zaterdag 6 mei 2017
  • Zaterdag 17 juni 2017

Van zeven over zeven (19.07 uur) tot negen over negen (21.09 uur).

Tot ziens!!