Herinrichting Kerk

Wellicht heeft u al iets gehoord of gezien. Er is hard gewerkt aan de herinrichting van de Laurentiuskerk.
De voetenbankjes zijn weggehaald om zo een makkelijkere doorgang te geven bij het in en uitgaan van de banken.

Het priesterkoor is ook geheel vernieuwd. Wat voorheen een rommelig geheel was, is nu een mooi, strak maar vooral veilig priesterkoor geworden.
Op dit gedeelte van het priesterkoor worden voortaan de vieringen gehouden waar een kleinere groep parochianen bij aanwezig is.
Tevens staat hier nu erg mooi en comfortabel meubilair.

Bij binnenkomst in de kerk zijn nu 2 mooie zitjes gemaakt, waar eenieder na een viering gezellig kan napraten en goed kan zitten.

Deze veranderingen zijn tot stand gekomen door een enthousiaste en hardwerkende groep mensen:de bouwploeg.
Deze heren hebben met elkaar vele uren werk verricht en daarmee ook veel plezier met elkaar gehad. De bouwploeg bestaat uit de volgende mensen:
dhr. A. van Riel,dhr. C. van Alphen, dhr. A. Denissen, dhr. W. van Hooijdonk, dhr. P. Korremans, dhr. P. Oomen,
dhr. C. Meulemans, dhr. J. Verschuren, dhr. J. Goosens, dhr. E. Ott en dhr. F. v.d. Wijngaard.

Grote dank gaat ook uit naar mevr. J. de Lange. Zij legde contact met dhr. H. Verheijen van Alvero Kantoormeubelverhuur bv uit Oosterhout
die de mooie meubels leverde.

Voor al deze vrijwilligers nogmaals een warm en hartelijk dank voor al jullie werk!