Mededelingen week 02

Kinderkerkviering
Op zondag 14 januari zijn er twee presentatievieringen voor Eerste Communicanten van het komend jaar van Ulvenhout en Bavel:

• Om 09.30 uur in de Laurentiuskerk in Ulvenhout
  • Om 11.00 uur in de HMH in Bavel

Kinderkerkviering
Op zondag 21 januari zijn er twee presentatievieringen voor Eerste Communicanten van het komend jaar van de Mariakerk en de Laurentiuskerk (beiden in Breda)

• Om 09.30 uur in de Mariakerk
  • Om 11.00 uur in de Laurentiuskerk in Breda

Gespreksgroep voor ouderen
Op maandag 15 januari is van 10.00 uur tot 11.30 uur de gespreksgroep voor ouderen in Ruitersbos.
Op dinsdag 16 januari is van 10.00 uur tot 11.30 uur de gespreksgroep voor ouderen in (het secretariaat van) de Mariakerk.

Beperking vieringen in Galder
Zoals u in het parochieblad heeft kunnen lezen vervallen vanaf 1 januari 2018 de tweemaandelijkse vieringen op de zaterdagavond. Alle andere vieringen blijven.

Overleden
Mevrouw Bep van Rozendaal-van Eert (Mariakerk)
Mevr. Bertie Kerkhofs-van Winkel (Mariakerk)
De heer Pieter Koppes (Laurentiuskerk Ginneken)

Mededelingen week 01

Caritascollecte
De extra collecte dit weekend is voor de Caritas. Het collectedoel deze collecte is de aanschaf van lesmateriaal voor een School van jonge gevangenen in Malawi (Pater Piet van Hulten)

Mediaviering
Op zondag 7 januari (Driekoningen) wordt de eucharistieviering in de Laurentiuskerk van het Ginneken rechtstreeks uitgezonden op televisie. De viering begint die dag om 10.30 uur! Voorganger in deze viering is pastoor Lars Peetam.
De eucharistieviering voor de Poolse geloofsgemeenschap verhuist op deze zondag naar de Mariakerk. Daar begint de viering om 9.15 uur. Bij deze viering bent u uiteraard ook van harte welkom.
De viering van onze parochie in de Mariakerk om 9.30 uur op die zondag komt te vervallen.

Kinderkerkviering
Op zondag 7 januari is een kinderkerkviering om 9.30 uur in de Laurentiuskerk in Ulvenhout. De kinderen en hun ouders die komend jaar in Breda hun eerste communie doen zijn hiervoor speciaal uitgenodigd. Aansluitend aan de viering is de eerste communie voorbereiding.
Op zondag 13 januari zijn er twee presentatievieringen voor Eerste Communicanten van het komend jaar van Ulvenhout en Bavel:

• Om 09.30 uur in de Laurentiuskerk in Ulvenhout
  • Om 11.00 uur in de HMH in Bavel

Beperking vieringen in Galder

Gespreksgroep voor ouderen

Overleden
De heer Jos Daelman (HMH Bavel)
Mevrouw Bep de Zwart-Kuijpers (H. Drievuldigheid,Meerseldreef)